?

Log in

No account? Create an account
No one told me about [entries|archive|friends|userinfo]
e_lliot

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

SUN23RD MAR 2008 HOVET, STOCKHOLM, SWEDEN [Jan. 6th, 2008|10:03 pm]
e_lliot
James Blunt


LinkLeave a comment

Tyhjä [Jan. 5th, 2008|07:31 pm]
e_lliot
Kaikki.No kyllämielummin satakertaa vaikka miljoona
LinkLeave a comment

hyi [Jan. 4th, 2008|01:04 pm]
e_lliot
Ja sitten tuli sellanen talvinen olo, että pitää tehdä sellasia juttuja mitä tehdään talvella. No esim? Mä haluan vaan karkkia. Se alko eilen illalla eikun siis yöllä ja nyt se jatkuu vieläkin että ehkä on pakko. Sitten söin jäisiä pakastepullia taas, korvapuusteja ne on niin hyviä ettei kenenkään pitäisi ikinä paistaa. Aurinkoja.

Mulla on eimikään -olo, mikä on aika kummallista koska aina se on edes joku olo, tää vaan ei tiedä vielä mihin päin kallistuisi seuraavaksi mitä tapahtuu tekee sen tai seuraavaksi mitä ajattelen ja sitten menee alas alas mutta ei se haittaa nyt koska nyt on neutraaliolo ja en jaksa ajatella muuta.

Paitsi että keksin mitä pitää tehdä mikä on talvista.


Yääääääh oon yks idioootti en edes voi olla olemassa meillä ei ole varmaan edes leipää jota haluaisin syödä eikä mulla ole housuja jalassa ja se ärsyttää ja mun huone on likanen ja ulkona on kylmä ja mun hiukset on likaset ja mun naama ja tuolla on jotain ruokaa uunissa mutta minä heräsin vasta ei silloin syödä ruokaa vai onko edes nälkä.

Paska paska paska viimeinen lomapäivä ei vittu 3 päivää enää ei vittu miten mä jaksan en mitenkään ei vittu. Kuolen sinne kuolen kuolen ainakin henkisesti koko ajan mutta ei se mitään ihan sama koska kaikki on niin vitu  hyvin ettei ole mitään mistä valittaa siis aiva ihanaa uskotko todella kyllä kyllä.

No tee vaik teetä joo mä teen.
LinkLeave a comment

Baby Jane [Jan. 3rd, 2008|03:48 pm]
e_lliot
Oli kivaa miten taas voi olla tällänen olo sitten.


Petshopboysaaaaa.
LinkLeave a comment

(no subject) [Jan. 1st, 2008|03:20 pm]
e_lliot
Link2 comments|Leave a comment

tässä vielä [Jan. 1st, 2008|01:14 pm]
e_lliot
Että nyt taitaa olla tammikuu mitä sietäisimme surra kyllä sillä synkkyys vaan tänne hiipii kylmä maailma mutta aiheeni ei ollutkaan se, vain ihan toinen.

Minä haluan kertoa itselleni nyt vuodesta 2008 mikä on ihan paska tiedän sen jo mutta ei ehkä ihan sillä kohtalo voi minulle suoda jotain mikä vapauttaa ikuisen tuskan ja murheen ja saa aikaan jotain erilaista mikä kyllä on tuskin kovin epävarmaa sillä kohtalo, ei siihen kannata luottaa se pettää meidät kumminkin. Älä hauku kohtaloa. Roosa sä pussailet vieraita naisia!!!!!!11

Kerron siis, että tässä on jäljellä reilu sata päivää kunnes uusi elämä koittaa, joten siihen asi tyydytän sitten tähän paskaan ja siinä sitten eletään kunnes toisin todistetaan.
Kerrtottakoon nyt vielä, että kirjoitan runoja.

Mutta näinollen voin tässä sanoa, että nsi viikolla,kuuden päivän päästä on paluu siihen asiaan mikä saa aikaan pahoja asioita. Kuuden päivän päästä minulla on mahdollisuus tavata elämäni ------. Kerron myön, että samalla varmaan tulee itku en tiedä miksi mutta se on kovin tavanomaista aina maanantaiaamuisin siis iltaisin kello 20:00.


Tämä vuosiraportti siis ulottuu viikon päähän se ei ole kovin hyvä juttu mutta toivon silti parasta nimittäin sitä ettei minulle nälkä nyt tulisi sillä tänään on jälleen teepäivä mikä ei ole kyllä ehkä varmaan ikinä ollut täydellinen eikäpä siis nytkään; oikeasti söin jo karkkia mutta en edes paljon joten voin silti toivoa. Toivossa on hyvä elää.

Sitten aion katsoa siivekas muutto NO EN KIRJOITA ROMAANIA vaikka se on kyllä ohi jo. Itku sanoisinko en minä mitään romaania kirjoittele minä kirjoittelen ehkä runoja ruonoja runoja nyt menee kyllä kirjaimet vähän väärinpäin. Siis kyllä tämän piti olla sellainen pikku raportti mutta ikinä ei pidä päästää sisäistä ääntä valloilleen koska näin käy j  a raportti on siis täysin hyödytön.


Juu. Ei kai tässä muuta se punainen lnka hukkui jo ensimmäisestä sanasta.
LinkLeave a comment

Alien sex [Jan. 1st, 2008|12:50 pm]
e_lliot
Ole nyt hiljaa mä kuuntelen sellasta musiikkia kun ALien Sex Fiend iha vaa siks et se nimi kuulosti kivalle mut emmä tästä oikee tiä? Acid Bath ai joku aika kumma laulaaks se ees ehk mä sisällän tän kohta ja saan jonkun uuden musiikkielämyksen. No ei vielä ainakaa.

Sit tein kans tälläsen jutun et mietitää jos olis päivä lähtöpäivä siis 13.6 vaikka onko se muka liian myöhään voi olla siitä on meinää en tiedä montako sanotaan että 11 päivää siihen että roosa 17 mikä on vähän liikaa joten pitää sitten muutta asetuksia mut nyt on kai hyvä biisi en oo varma.


Tee oma laskuri, klikkaa tästä!


wohou
LinkLeave a comment

paskska [Dec. 31st, 2007|02:53 pm]
e_lliot
Vihaan uusiavuosia.

Kylmää, nälkää, ihmisiä, mahaansattumista, lunta kengissä, vettä kengissä, märkiä sukkia, märkiä lahkeita, likaista, siivousta, aikaansaamattomia juttuja, minä itse itse itseäni, vääriä juttuja, paskamaailmaa, roskia, kesää, aurinkoa, kärpäsiä huoneessa yöllä, kovia ääniä, pieniä ääniä, lautasten ääniä, syömisääniä varsinkin spagetti, koiran viemistä pihalle, kiirettä, sitä että joku siivoo ja minä istun, sitä että väsyttää eikä jaksa edes nukkua, koulua joka alkaa kohta, ihmisiä, tiettyä ihmistä, miljoonaa ihmistä, paskoja leffoja, tylsiä leffoja, rahantuhlausta paskoihin tai tylsiin leffoihin, läskejä, kaupunkia, kerrostaloja, mukamastosi-ihanasöpöerilaisiatoisinajattelijaihmisiä, vitun teinit, niitä ällöjä jotka yrittää olla jotain muuta ja se paistaa läpi vittu kalleriakuvistaki, vittu saatana, kiroilua, paskoja kirjoja, wannabe olenihananjataiteellinen -kirjoja, erilaisia, suihkussa käymistä, shamppoon loppumista, eiku sitä että se unohtuu yläkertaan, aikaa, hidasta aikaa, tai sitten liian nopeeta, iltaa kun alkaa idiootit paukutella raketteja, just niitä idiootteja, sitä kun tuulee vastaan kadulla, eikä oo tumppuja, hiuksia, vanhoja ihmisiä, nuoria ihmisiä, laihoja, wannabelaihoja, paskaa musiikkia, hooetämmää, huutamista, roosa vie se koira ulos, miinus pakkasta, sitä kun näkee jonkun kivan ihmisen, kuvittelua että se on kiva ihminen, tajuumista ettei se ookkaan, ihastumisia, hyi vittu, sellasia ihmisiä kellä on sellanen naama, ihmisiä joita on pakko nähdä, täysbusseja, alennusmyyntejä, ihana mikä paita tyyppejä, rahaa, tuhlaamista, lävistyksiä joita ei oo, kuivia käsiä, eikä oo rasvaa, jos on hammastahna loppu, feikki-ihmisiä, muovi-ihmisiä, eikukaanihmisiä, kaikkia siis, jotain vitun tikkarinpäitä, karkkia, ahdistusta, itku, sitä että ei voi olla niinkun pitäisi, sitä että on, sitä ettei joku tajua, yhtään mitään, tulevaisuutta, suunnitelmia, sitä kun ne menee rikki, sitä kun kaikki menee, ajatuksia, nukkumista, mahaansattumista vielä lisää, likasia tyynyjä, pahaa pesuainetta, pahaa keittoo, joka makso paljon, kun palauttaa pulloja ja käsiin vuotaa niistä, alkoholia, ällöjä känniteinejä, oksennus, ipodin rikkinäisiä mikävittuniittennimion kuulokkeita, tyhjää, tällästä yhtäputkeentekstiä, kipeetä päätä, aamuja, päiviä, ufoja, rumia juttuja, esim tää talo, ja toi tossa vastapäätä, pakastekinkkuja, ylijäämäpakastekinkkuja joulun jälkeen, roosa vie ny vittu se koira pihalle


NO MINÄ VIEN
LinkLeave a comment

December 24, 2007, 13:02 [Dec. 24th, 2007|01:02 pm]
e_lliot
Apple Of Sodom
Haluan jonkun lähellle nyt kun tuntuu siltä että kaikki ei ole mitään.
LinkLeave a comment

2012 [Dec. 21st, 2007|10:43 am]
e_lliot
Ai
vittu.


Oli ei hitto upein keikka ehkä ikinä ja ei vittu ihan totta! Oltiin Julien kanssa jonossa ehkä tuntia ennen kun ovet aukes ja päästiin silti ihan eteen ja ai hitto. Ainoo vaan ne kivat ruottalaiset lissut siinä jotka tunki väkisin ja kesken keikan levis kaikki tavarat sinne lattialle, oli kiva siinä niitä poimia sillee mitä vittua. Mutta Manson ah ja soitti maailman parhaita biisejä, luojan kiitos vaan pari EMDM:ltä ja oikeestaan koko keikka oli ihan vitun hieno ettei ole mahdollista.

Junassa oli jo kivaa kun istuin kivojen tyyppien vieressä jotka tarjos omppukossua ja viiniä ja aaaaaa sitten Helsingissä laattasin kolmesta lonkerosta että lol eikä tuntunut edes päässä ollenkaan. En syönyt koko päivänä mitään muuta kun koulussa joskus jotain vähän niin että laitetaan sen syyks vaan.

Nyt on paikat aika hiton kipeenä ja ihanan nihkee tälläne hikinen olo kun en jaksanut käydä suihkussa kun tulin ja au mutta siis eivitttu.
LinkLeave a comment

navigation
[ viewing | 10 entries back ]
[ go | earlier/later ]