?

Log in

No account? Create an account
hyi - No one told me about [entries|archive|friends|userinfo]
e_lliot

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

hyi [Jan. 4th, 2008|01:04 pm]
e_lliot
Ja sitten tuli sellanen talvinen olo, että pitää tehdä sellasia juttuja mitä tehdään talvella. No esim? Mä haluan vaan karkkia. Se alko eilen illalla eikun siis yöllä ja nyt se jatkuu vieläkin että ehkä on pakko. Sitten söin jäisiä pakastepullia taas, korvapuusteja ne on niin hyviä ettei kenenkään pitäisi ikinä paistaa. Aurinkoja.

Mulla on eimikään -olo, mikä on aika kummallista koska aina se on edes joku olo, tää vaan ei tiedä vielä mihin päin kallistuisi seuraavaksi mitä tapahtuu tekee sen tai seuraavaksi mitä ajattelen ja sitten menee alas alas mutta ei se haittaa nyt koska nyt on neutraaliolo ja en jaksa ajatella muuta.

Paitsi että keksin mitä pitää tehdä mikä on talvista.


Yääääääh oon yks idioootti en edes voi olla olemassa meillä ei ole varmaan edes leipää jota haluaisin syödä eikä mulla ole housuja jalassa ja se ärsyttää ja mun huone on likanen ja ulkona on kylmä ja mun hiukset on likaset ja mun naama ja tuolla on jotain ruokaa uunissa mutta minä heräsin vasta ei silloin syödä ruokaa vai onko edes nälkä.

Paska paska paska viimeinen lomapäivä ei vittu 3 päivää enää ei vittu miten mä jaksan en mitenkään ei vittu. Kuolen sinne kuolen kuolen ainakin henkisesti koko ajan mutta ei se mitään ihan sama koska kaikki on niin vitu  hyvin ettei ole mitään mistä valittaa siis aiva ihanaa uskotko todella kyllä kyllä.

No tee vaik teetä joo mä teen.
LinkReply